Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               22-08-2012| Postat de Ann

Promovare pe FacebookRetele de socializare si-au pus amprenta semnificativ in vietile oamenilor, numarul acestora crescand cu avant in ultimii ani. Printre cele mai cunoscute retele de socializare se numara: facebook, twitter, hi5, flickr, myspace, linkedIn, youtube si altele. Pe plan local fiecare tara are de asemenea o serie de astfel de retele.

La ora actuala, facebook ocupa locul fruntas in clasamentul social media. A fost creat in 2004, fiind o retea sociala cu circuit inchis, abia din 2006 a fost deschisa pentru toata lumea. Usor, usor a devenit cea mai mare retea de socializare din lume, chiar daca in cateva tari din Orientul Mijlociu a fost interzisa.

Daca unii oameni folosesc facebook-ul doar pentru socializare, ceea ce la un momendat poate fi chiar o pierde de timp, altii fiind mai practici, isi promoveaza afacerile prin intermediul acestei retele. Pentru acest lucru este necesara crearea unei pagini de facebook. Pagina, ar trebui sa fie una atragatoare, care captiveaza atentia vizitatorului inca de la prima vizita. Aici se pot completa informatiile necesare pentru produsele, serviciile oferite si se pot adauga poze ale acestora. Un lucru important il reprezinta definirea publicului tinta, adica a fanilor paginei respective. Cu cat sunt mai multi fani pe pagina, cu atat este mai relevant si mai rentabil pentru afacere. Avantajul il reprezinta faptul ca se poate interactiona cu potentialii clienti, ba chiar mai mult prin diverse metode se poate ajunge la fidelizarea acestora, lucru prioritar de altfel. In general, se pot publica lucruri interesante, care atrag atentia si starnesc interesul oamenilor, iar acestia pot impartasii si altora informatiile transmise prin intermediul butonului share. Bineinteles, postarile trebuie sa aiba legatura in principal cu domeniul de activitate.
Se pot face diverse oferte, promotii si reduceri de pret, doar pentru cei de pe pagina de facebook. Sa nu uitam de concursuri, acestea pot fi distractive si pot atrage implicarea fanilor.

Cu toate acestea nu este chiar atat de usor sa ai cat mai multi fani, mai ales in scurt timp. De accea exista posibilitatea de a cumpara fani facebook. Acest serviciu iti poate aduce 1000 de fani pe zi, respectiv 30.000 lunar, in functie de pachetul comandat. Este folosit de foarte multi oameni care vor sa-si promoveze eficient afacerea. Userii sunt reali si activi, mai ramane de lucrat la modul de interactionare cu acestia si la metodele folosite pentru a fi pastrati. Cu alte cuvinte: La cat mai multi fani facebook.

              Vizitati: http://validu.blogspot.ro/2011/03/vand-fani-facebook.html

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
sHcpUInKXNwUu:
22-08-2012
Fran - Wow!! Let me get the lump out of my throat and the tears wiped!!! You will have a lot of momnets like this as life happens!! Drink in every moment as you are!! These are the golden nuggets, when you know how blessed you are!!! There are times when I still see you as the little girl, sitting on the yellow horse at Grandma Barczak\'s, with pigtails and your hand over your mouth . laughing . I will forever remember that moment!! You still bring me that kind of joy!!! :0) I love you Annie!!!
nlBoVFUzoJAUkxcXAX:
22-08-2012
7QWDBv <a href=\"http://jjpmspacujry.com/\">jjpmspacujry</a>
oaZxeMHbkC:
22-08-2012
1LiirC , [url=http://wuuznrnvfemx.com/]wuuznrnvfemx[/url], [link=http://bixlbzreugjx.com/]bixlbzreugjx[/link], http://epatvgdgxjtv.com/
SWLKuENga:
22-08-2012
mG0ZRO <a href=\"http://gcyklefkrery.com/\">gcyklefkrery</a>
RkplaVpJUJRRbmljMhR:
22-08-2012
1wOcsC , [url=http://ripshyilmxaw.com/]ripshyilmxaw[/url], [link=http://zuxlojmbvtca.com/]zuxlojmbvtca[/link], http://uzruahkzgwhi.com/

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate