Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               23-08-2012| Postat de Ann

Sisteme de alarma recomandateDin ce in ce mai multe persoane doresc sa-si protejeze casa, bunurile, familia, afacerile. Pentru a realiza acest lucru fiecare isi alege sistemul de securitate potrivit nevoilor personale. Desigur, in fuctie de buget se pot alege de la cele mai simple, pana la cele cele mai performate, sofisticate si inteligente sisteme de securitate.

Exista mai multe tipuri de astfel de sisteme: alarma, detectie incendiu, control acces si pontaj. Daca vorbim de sisteme antiefractie sau alarme, se spune ca acestea ar fi cele mai simple si cele mai folosite dintre sistemele de securitate. Multi ar zice ca nu le trebuie asa ceva din moment ce au usa metalica iar la ferestre au gratii, pentru infractorii experimentati acestea nu par a fi un impediment.
O usa metalica nu se poate compara cu un sistem de alarma, mai ales ca, aceasta din urma se declanseaza la patrunderea prin efractie sau la miscarile din interiorul casei, astfel se pot atentiona vecinii, politia sau chiar proprietarul print-un mesaj telefonic. Asa ca achizitionarea unui astfel de sistem pare a fi o investitie buna.
Sistemele de alarma pot fi de trei tipuri: cablate, wireless sau hibride, acestea reprezentand o combinatie intre sistemele de alarma cablate si cele wireless. Sistemele cablate sunt considerate a fi cele mai reduse ca pret, motiv pentru care sunt si cele mai intalnite, insa cele wireless se monteaza mai usor si sunt mai estetice. Trebuie mentionat ca aceste sisteme sunt alcatuite din centrala, tastatura, sirene si senzori (de fum, de soc, de umiditate, de geam spart, de temperatura si altii in functie de cerinte). La achizitioanare, furnizorul de regula ofera suport tehnic pentru instalare si programare.
De cele mai multe ori, cei care isi instaleaza acasa aceste sisteme de alarma sunt cei care au trecut printr-o experienta neplacuta, abia atunci realizand importanta lor. Dar sunt si persoane mai precaute care actioneaza din timp, cercetand in detaliu ofertele bogate oferite de producatori. Cert este ca avand montat un sistem de alarma, propritarul poate scapa de o grija in plus si cu siguranta potentialul infractor va fi intimidat de acesta.

Cateva lucruri care ar trebui retinute: centrala de alarma nu trebuie montata intr-un loc vizibil, de asemenea se recomanda testarea sistemului macar doua saptamani, pentru a avea certitudinea ca functioneaza la standardele descrise, iar indata ce intrati in posesia sistemului codurile de acces trebuie schimbate.
Pe internet avem posibilitatea de a gasi diverse oferte de sisteme de alarma, aceste produse fiind dezvoltate pentru a satisface nevoile fiecarui client in parte.

              Vizitati: http://www.sistemsupraveghere.ro/sistem-alarma/

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
fULZSwohapny:
23-08-2012
I wanted to place you the tiny phsare in order to lastly many thanks since just before only for the attractive tips you have led the following. This is really critically open-handed with people like you to supply openly exactly what numerous people may have provided on the market to have an e-book to generate several profit on their own, mostly since you might have used it if you wanted. Individuals remedies also worked to supply a easy way to remember that most of us have similar interest exactly like my to learn greatly much more in terms of this problem. I know there are many more pleasant options up front for those who see your website.
HrbXLIeHl:
23-08-2012
dGpnTy <a href=\"http://addgjbrkfzvq.com/\">addgjbrkfzvq</a>
oCEjhNccQzrNbrc:
23-08-2012
wWJi0Q , [url=http://jrpaougpfovd.com/]jrpaougpfovd[/url], [link=http://jfwpmmyemktg.com/]jfwpmmyemktg[/link], http://crwmwzkxfjbw.com/
FVuQbyS6i:
23-08-2012
Reading posts like this make surfing such a plrsauee

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate