Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               28-08-2012| Postat de Ann

Inscrierea site-ului in directoare de articoleSEO reprezinta prescurtarea termenului Search Engine Optimization, care inseamna mai exact optimizarea motoarelor de cautare (Google, Yahoo, Bing si restul). Scopul acestui proces este de a aduce site-ul cat mai sus in cele mai importante motoare de cautare folosind cuvinte cheie cat mai relevante pentru afacerea sau produsele respective.

SEO, se imparte in doua categorii: Seo On Site, care se refera la activitatile din interiorul site-ului (optimizarea textului, a meta tag-urilor, a urele-urilor si a altor elemente html) si Seo Of Site, adica obtinerea de link building, mai exact obtinerea de linkuri catre site-ul web.
Daca site-ul este finalizat si bine pus la puct, chiar daca are un domeniu bine ales si un design atragator, nu inseamna ca este invadat de vizitatori. Abia acum incepe cu adevarat partea mai dificila a cestui proces. Pentru a obtine un link building consistent este recomandata parcurgerea urmatoarelor etape:
Inscrierea in directoare web
Activitatea in retelele de socializare
Contributia pe bloguri
Participare pe forumuri din acelasi domeniu
Publicarea de articole

Daca ne rezumam la scrierea si publicarea de articole, trebuie mentionat ca aceasta metoda este una benefica pentru obtinerea de link building. In general, aceste articole se doresc a fi cu continut unic, interesant, folositor pe cat posibil si bineinteles scrise corect din puct de vedere gramatical. In continutul acestor articole se adauga link catre site-ul ce trebuie promovat. Tema articolului este recomandat sa aiba legatura cu produsele sau serviciile pe care le ofera site-ul promovat.
Articolele, se publica in directoarele de articole, care sunt din ce in ce mai multe la numar. Majoritatea dintre aceste site-uri ofera inscrierea gratuita, acest lucru reprezentand un avantaj in plus. Desigur, exista si unele contra cost. Un alt avantaj este ca acestea sunt impartite pe categorii si astfel site-ul se poate incadra corespunzator in aria de interes. Pe langa acest lucru incet, incet se poate consolida frumos afacerea, datorita faptului ca se publica articole pe alte site-uri in afara de site-ul propriu, astfel generand vizitatori noi si chiar viitori clienti. De asemenea, la publicarea articolelor se primeste feedback, adica vizitatorii voteaza, comenteaza sau chiar dau share articolului. Astfel se pot descoperi impresiile acestora, fie pozitive sau negative. Indiferent cu ar fi acestea ajuta la imbunatatirea tehnicii de a scrie un articol.

In concluzie, inscrierea de articole in directoare duce la generarea de trafic nou pe site, de cele mai multe ori obtinandu-se rezultate mult mai bune in urma unei astfel de campanii, decat prin apelararea la unele servicii de optimizare destul de costisitoare. Un director care contine articole de calitate, cum ar fi earticole.com, te poate ajuta sa obtii vizitatorii mult asteptati.

              Vizitati: http://earticole.com

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
bquCxxDqmvgq:
28-08-2012
The voice of raitonaltiy! Good to hear from you.
Bjl5g2At:
28-08-2012
I never thought I would find such an everyday topic so <a href="http://fyvdxnlhgv.com">enrlhalting!</a>

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate