Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               04-09-2012| Postat de Ann

Cu sau fara BlogBlogul este mai exact un jurnal, insa nu acel tip de jurnal care se tine ascuns in fundul sertarului si este inchis cu lacatul. Acest blog/jurnal web, se gaseste pe internet si este detinut de persoane care au ceva de zis si vor sa impartaseasca cu restul lumii.

Exista numeroase tipuri de bloguri si de asemenea destule platforme de mentinere a acestora, printre cele mai populare fiind Wordpress si Blogger. Un tip foarte cunoscut de blog este cel personal.
Cei care detin un astfel de blog isi pot exprima liberi si nestingheriti gandurile, experientele din viata de zi cu zi. In acest tip de blog, autorul poate publica articole, ocazional sau chiar in fiecare zi. Temele abordate pot fi diverse si este de preferat ca acestea sa fie cat mai interesante pentru a atrage cat mai multi cititori, care la randul lor pot recomanda blogul altora. Se pot trata probleme de natura personala sau unele de interes general care pot influenta opinia cititorilor. Partea interesanta este ca se poate intereactiuna cu vizitatorii, acestia pot lasa comentarii, impresii si linkuri, acest lucru ducand la cresterea traficului pe site. Dar este la latitudinea fiecaruia de a oferii sau nu dreptul la replica.
Un alt lucru interesant este ca un blog poate aduce si castiguri, in unele cazuri chiar substantiale. Acest lucru se intampla in cazul bloggerilor experimentati, mai putin in randul amatorilor, carora le este mai greu sa se impuna pe piata.

De asemenea, blogul poate fi un instrument ideal prin intermediul caruia se poate promova o afacere sau diverse servicii, produse. Se poate primi feedback si se pot dobandi noi clienti.
Blogul, poate ajuta la dezoltarea de cunostiinte in anumite domenii si in acelasi timp la dezvoltarea creativitatii si a modului de a scrie si poate fi chiar distractiv. La ora actuala este chiar la moda sau cool sa ai un blog.

Daca blogul este la inceput, acesta trebuie promovat pentru a deveni cunoscut. Acest lucru se poate face prin cateva metode:

Inscrierea in directoarele care accepta bloguri;
Promovarea prin intermediul retelelor de socializare;
Promovarea prin intermediul forumurilor, adaugandu-se link in semnatura;
Comentariile pe alte bloguri;
Organizarea de concursuri;
Continut original si de calitate.

Cititorii de bloguri se pot delecta in fiecare zi, la cafeaua de dimineata cu divertisment sau pot afla cele mai noi informatii din domeniul de interes.

              Vizitati: http://www.cetateanul.info/divertisment

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
OIiNleRwkPrmoxBY:
04-09-2012
curat, calm, linistit, atmeporal.Acolo sus, nu graviteaza totul in jurul datei de 19 mai, nu exista timp si spatiu media, nu poate sa posteze nimeni un banner Votati DA! Nu poate, nu?
XZRTTXiRAUkEdnJuZVm:
04-09-2012
bk3gNn <a href=\"http://iyjdgkokqqkk.com/\">iyjdgkokqqkk</a>
BnMazYaXc:
04-09-2012
L0GeoO , [url=http://tjhmeuawibhw.com/]tjhmeuawibhw[/url], [link=http://szmoemtuxdot.com/]szmoemtuxdot[/link], http://hozjibgzbkpd.com/
oHBZxKyKPfWrMjnjfU:
04-09-2012
mUZFD9 <a href=\"http://zhkzgwyoolmu.com/\">zhkzgwyoolmu</a>
NBlFdexTKNbvdgCmS:
04-09-2012
PRQRHo , [url=http://fvmckrsvrhrs.com/]fvmckrsvrhrs[/url], [link=http://pkucevqzmcds.com/]pkucevqzmcds[/link], http://pflzyitvnoym.com/

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate