Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               06-09-2012| Postat de Ann

ID-uri de Messenger OnlineAu apus vremurile in care se comunica prin intermediul scrisorilor cu prietenii si rudele din departare.
Acum, Yahoo Messenger este unul din cele mai utilizate si populare softuri de comunicare online, mai ales in Romania. Partea buna este ca acest program este gratuit, iar utilizatorii pot purta conversatii in mod real. De asemenea, ofera numeroase interfete si avatare, astfel fiecare utilizator isi poate crea si personaliza un mediu cat mai placut pentru a comunica.

Pentru a putea folosi Yahoo Messenger este necesara crearea unei adrese de e-mail, iar mai apoi se descarca si se instaleaza o versiune de messenger in calculator. Daca aceste lucruri au fost facute, se poate porni in cautarea prietenilor si a cunostintelor. Acest mod de comunicare este la indemana si se pare ca este foarte utilizat in randul tinerilor, dar nu numai.
Cei care vor mai multa distractie, mai multa vorba, prieteni cat mai multi, pot beneficia de acest lucru cautand id-uri de mess, pe site-urile specializate in acest lucru. Exista o multitudine de site-uri care contin id-uri de mess, astfel cei interesati pot gasi cu usurinta ceea ce cauta. Acest lucru este un mod distractiv si interesant de petrecere a timpului, deoarece se poate interactiona cu oameni noi, se pot afla lucruri noi, se pot schimba impresii, ba chiar se pot inchega stranse prietenii.
Uneori este chiar mai usor de a impartasi lucruri cu un prieten virtual, care poate a trecut prin aceeasi situatie si care intervine cu un sfat si o vorba de alinare. Faptul ca acea persoana nu este un prieten din cercul social, poate duce la o senzatie de comfort, de relaxare, mai ales pentru persoanele mai timide, care comunica mai bine in scris. Prietenii din mediul online, pot fi considerati un plus pe langa cei din viata reala.

Multi sunt cei care isi cauta o relatie pe internet si dintr-o simpla joaca, se poate ajunge la o relatie serioasa, daca cei doi parteneri sunt pe aceeasi lungime de unda. Pare destul de dificil de a cunoaste pe cineva in mediul online, dar nu este imposibil.

Site-urile care contin id-uri de mess, ofera de multe ori posibilitatea de a particita la concursuri si de a castiga premii, in functie de voturile primite. Pentru a nu pierde vremea, se cauta id fete online, iar distractia poate incepe.

              Vizitati: http://www.kissid.ro/fete.php

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
0 comentarii

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate