Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               11-09-2012| Postat de Ann

Biliard Online



Jocurile, indiferent de natura lor au rolul de a binedispune si relaxa jucatorul. Acestea, reprezinta practic un mod placut de a petrece o parte a timpului liber si in acelasi timp reprezinta o deconectare de la joburi si alte lucruri. Un astfel de joc ar fi biliardul.

Biliardul este considerat un sport complex, care necesita mult antrenament pentru a se ajunge la rezultatele dorite. La noi in tara biliardul este jucat mai mult de amatori, in baruri sau locaruri care detin o masa de biliard. Desigur, exista si oameni foarte pasionati de acest joc, care au ajuns profesionisti. Pentru a juca biliard este necesara o masa speciala, care contine sase gauri sau buzunare, un bat numit tac, bilele de biliard si bineinteles cunoasterea regulilor. Ca si la alte jocuri exista mai multe tipuri de biliard, cateva dintre acestea ar fi: Bila 8, Bila 9 sau One pocket.

Jocul de biliard, bila 8 se considera a fi cel mai jucat joc de biliard din Romania. Se joaca cu 16 bile, o bila alba si 15 bile tinta numerotate de la 1 la 15. Unul din jucatori trebuie sa introduca bilele colorate complet de la 1 la 7, iar celalat bilele dungate, de la 9 la 15. Va fi desemant castigator cel care introduce toate bilele din grupul sau, respectiv bila 8 in urma unei lovituri legale. Jucatorul are posibilitatea de a alege buzunarul in care va introduce bila 8, daca bila este introdusa in alt buzunar, acesta pierde partida.
Partea interesanta este ca cei ce vor sa exerseze zilnic sau la orice ora, o pot face online. Se gasesc numeroase jocuri de biliard, care se pot juca cu prietenii sau calculatorul. Avantajul este ca acestea sunt gratis, iar pasionatii de jocuri online pot profita din plin de acest lucru. Incepatorii, pot gasi de asemenea un joc de biliard potrivit pentru ei si se pot antrena spre a dobandi experienta.
Jocul online ajuta la imbunatatirea tehnicii de joc, se pot invata destul de usor regulile, iar cu cat se joaca mai des cu atat mai usor se poate ajunge la performanta.

Pasionatii, pot incepe cura de jocuri biliard, avand posibiliatetea de alege de la cele mai simple pana la cele mai complexe jocuri.

              Vizitati: http://www.jocbiliard.info

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
fEPPTkXAydkKU:
11-09-2012
You may get nervous or chagne your mind set which can be a problem. You also may be expelling too much energy while warming up. Think about only throwing about 70-85% during your warm-up pitches.You also may not be in good enough condition and you may fatigue easily. Maybe you should run some sprints and some miles more often to get in better shape.
dnHfrsVe:
11-09-2012
8Orc8Z <a href=\"http://ofsjpfafmerd.com/\">ofsjpfafmerd</a>
GXtVjUvQo:
11-09-2012
iaphzA <a href=\"http://nlxstxxqukbu.com/\">nlxstxxqukbu</a>

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate