Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               01-10-2012| Postat de Kosty

Standardul ISO 9001
Standardul ISO 9001 poate fi aplicat la orice tip sau dimensiune a organizației, de la întreprinderi familiale de mici dimensiuni pana la cele mai mari din lume corporații și instituții guvernamentale. Acesta oferă un cadru structurat si flexibil pentru un client concentrat pe imbunatatirea performantei prin managementul calității.
Punerea în aplicare a ISO 9001 poate oferi organizațiilor îmbunătățiri măsurabile ale performantei lor de afaceri.

Standardul se referă la toate aspectele activităților unei organizații inclusiv: identificarea proceselor sale cheie, definirea rolurilor și responsabilitatilor, politici si obiective, cerintele documentarii.
Standardul ISO 9001 acoperă, de asemenea, importanța înțelegerii si satisfacerii cerințelor clienților, comunicarea, gestionarea resurselor, instruire, planificarea produselor si proceselor, procesele de proiectare, aprovizionare, productie si servicii, monitorizarea si masurarea de produse si procese, satisfacția clienților, audit intern, revizuirea managementulului si procesele de crestere.

ISO 9001 se bazează pe următoarele opt principii ale managementului calitatii,
care sunt încorporate in cerintele standardului si pot fi aplicate pentru a imbunatatirea perormantei organizatorice:

1. Orientarea catre client,
2. Conducere,
3. Implicarea oamenilor,
4. Procesul de abordare,
5. Abordarea managementului ca sistem,
6. Imbunatatire continua,
7. Abordarea concreta la luarea deciziilor,
8. Relații reciproc avantajoase cu furnizorii.

Beneficiile. ISO 9001

Multe companii care au implementat un sistem de management al calității au realizat reduceri de costuri prin cresterea eficientei. Dar exista si alte avantaje ale implementarii standardului ISO 9001 ce includ cresterea satisfactiei angajatului si a clientului ca rezultat al unor mai bune definiri si implementari ale activitatii in afaceri.
Unele dintre beneficiile directe obținute de către companiile certificate ISO 9001 includ:

• Personal motivat, care înțelege modul în care activitatea profesionala afectează calitatea ;
• Cresterea calitatii produselor și serviciilor in beneficiul clientilor ;
• Imbunatatirea managementului si procesului operațional, cu consecinte directe asupra diminuarii pierderilor (atat de timp, cat si materiale), cresterea productivitatii si eficientei, scaderea costurilor.Pentru auditurile de certificare pe care le desfasoara, AMG CERT SYSTEMS se bucura de colaborarea unui personal de un inalt profesionalism, specialisti din domeniul de interes al organismului, care si-au demonstrat competenta, ca auditori sefi, auditori si experti care indeplinesc cerintele SR EN ISO 19011:2003 si ale procedurilor AMG CERT SYSTEMS de recunoastere a personalului utilizat in activitatea de certificare. AMG Cert Systems este un organism de certificare abilitat si cu experienta ce va poate ajuta sa obtineti certificarea sistemelor dvs. de management in scopul cresterii performantei in afaceri. Mai multe detalii pe site-ul nostru www.amgcert.ro .

              Vizitati: http://www.amgcert.ro

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
poFdfnbOObBkovbij:
01-10-2012
Thanks for wirintg such an easy-to-understand article on this topic.
vhPcuNarMXiUyz:
01-10-2012
3EhSZd <a href=\"http://kjyvbhxmloei.com/\">kjyvbhxmloei</a>
ybltOzYTWX:
01-10-2012
wNB1wB , [url=http://erksiuxnsdox.com/]erksiuxnsdox[/url], [link=http://xmqjtwedsbgb.com/]xmqjtwedsbgb[/link], http://kabewmwdvcyt.com/
SBFnotbjViabf:
01-10-2012
RoyPrZ , [url=http://ubalzqzyvetd.com/]ubalzqzyvetd[/url], [link=http://szrxeonvdcnf.com/]szrxeonvdcnf[/link], http://vttvqetigqff.com/

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate