Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               21-11-2012| Postat de Ann

Promovarea site-ului prin inscrieri in directoareMediul online a devenit o modalitate din ce in ce mai buna unde oricine isi poate promova afacerile, compania sau produsele. Desigur, acest lucru necesita putin studiu in prealabil pentru a putea pune bazele unei strategii care sa dea roade cat mai usor si de preferat cu costuri reduse.

In prima faza este necesara optimizarea On-site, care este recomandata la crearea site-ului. Continutul unic si de calitate nu este suficient, trebuie luate in considerare: introducerea cuvintelor cheie cele mai relevante pentru site in url-uri, titlurile paginilor, folosirea tag-urilor si multe alte proceduri care trebuiesc atent urmaritea. Dupa ce aceasta parte este incheiata se poate trece la otimizarea Off-site. Aceasta presupune obtinerea de link-uri catre paginile site-ului, fiind o modalitate esentiala in acest proces de optimizare a site-ului pentru cele mai importante motoare de cautare.

Aici se pot gasi servicii de promovare profesionala ale site-ului. Serviciile sunt de inscriere in directoare, o metoada foarte eficienta de link building, care ajuta la cresterea page rank-ului si de asemenea la dobandirea unui loc mai fruntas in Google si in celelalte motoare de cautare. Un avantaj deosebit pe care il ofera acest serviciu este ca pachetele de inscriere contin directoare web atent selectate si verificate periodic, ba chiar unul din aceste pachete contine doar directoare cu page rank cuprins intre 2 si 5. Inscrierile se fac dupa propria lista, care este gestionata si updatata in mod frecvent, directoarele fiind departajate si sortate dupa anumite criterii relevante pentru seo. Avand o astfel de lista in gestiune, face ca inscrierile sa fie realizate intr-un mod cat mai profesional, fata de serviciile care pretind ca realizeaza inscrieri dar nu pot oferi o lista concreta de directoare sau ofera liste neactualizate cu directoare nefunctionale sau cu directoare care nu mai pot fi accesate.
Un alt lucru ce trebuie mentionat este ca perioada de inscriere poate fi aleasa de catre client, aceasta poate fi cuprinsa intre 10 zile si 6 luni, pentru ca ar trebui sa stim ca inscrierea agresiva intr-o perioada scurta de timp, nu aduce in niciun caz beneficii, ba din contra poate fi drastic penalizata de Google.
De asemenea, se trimit rapoarte saptamanale bine detaliate in legatura cu stadiul comenzii si inscrierile facute.


Un astfel de serviciu, care vine in intampinarea celor care doresc sa-si promoveze site-ului este mai mult decat un bun inceput in mediul online, in special pentru faptul ca este putin costisitor, iar eficienta procesul de inscriere in directoare a fost dovedita si relatata de cei mai multi din domeniul seo.

              Vizitati: http://www.inscrieredirectoare.ro

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
g4WyGAkzwG:
21-11-2012
KooKooL a comentat: A doua poza chiar rupe nomrlee. Imi plac erorile de atentionare cu texte neschimbate fata de alte aplicatii, si cu texte netraduse fata de aplicatia mama ! Client Reiffeisen = Foarte buni la acest capitolClient BRD = De 3 luni am BRD.Net si nu am reusit sa imi verific soldul contului ! Nu inteleg sistemu !GG onlinebanking !
jUwXpVKJ:
21-11-2012
bursieru a comentat: <a href=\"http://blxccuna.com\">cadrul</a> pe care il folosesc eu pt plati online este mondo de la banca transilvania, nu are nici un fel de comision la plata , nu mi s-a intamplat sa imi fie refuzata vreodata si are cele mai mici comisioane din tara,
QYKL9CxFx:
21-11-2012
Vlad a comentat: De fapt seurce2gw.ro este Romcard, iar pentru ei am numai urari de bine sunt o varza totala, am avut ocazia sa colaborez cu domniile lor. ePayment-ul lu\' Gecad se pare ca e mai spalatel un pic. http://nwkvjy.com [url=http://mamfuxwtkaf.com]mamfuxwtkaf[/url] [link=http://kwdgwzu.com]kwdgwzu[/link]
akJSngeEz:
21-11-2012
Owning Chanel designer label <a href=\"http://jjkufr.com\">haabdngs</a> may be a measure which a lovely lovely lady has fantastic taste in fashions and is no stranger to the latest progress in fashion. It will not represent ones own, these products of course stand the house of more durable quality and design fineness, with businessmen swearing inside their lives because <a href=\"http://jjkufr.com\">haabdngs</a> might easily exist check of your and therefore widespread start using. The most suitable matter within the manufacturing most typically associated with Chanel purses and purses, and the stores themselves demand to pass accurate quality laboratory tests to ensure that however these are suitable for building up these chicks accessories. It\'s no surprise that they are at high think not only by fashion designers and celebrated public figures across the globe, but also purveyors considered one of durable manufactured goods that respect so many people of hard wearing fashion and funky chic.

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate