Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               13-02-2013| Postat de Plum

Sisteme electrice de incalzire in pardosealaIncalzirea cu ajutorul sistemelor electrice presupune folosirea unor materiale rezistente, necorozive, elementi flexibili, specifici acestor sisteme de incalzire. Astfel de sisteme pot fi instalate sub podele, instalatia nefiind foarte complicata sau foarte masiva, profilul avand o grosime de maxim 0,4 mm.

Folia incalzitoarea care se monteaza sub podea pastreaza uscata suprafata talpii, este foarte sigura si are o durata lunga de utilizare. Aceste folii vin de obicei cu o garantie de 10 ani, desi durata lor de viata poate ajunge si la 50 de ani.
Aceste sisteme au principalul avantaj ca pot fi montate sub diverse tipuri de suprafete, precum parchet, gresie, marmura sau alte pietre naturale. Principala utilizare a lor a fost, la inceput, incalzirea podelelor reci din bai si bucatarii, in prezent sunt utilizate din ce in ce mai des in medii diverse, de la spatiile de locuit pana la cladiri de birouri si hale industriale.

Sistemele electrice de incazire prin pardoseala pot fi folosite in paralel cu alt sistem de incalzire pentru a avea temperaturi ridicate in spatiile de locuit.

Daca sunt instalate pe suprafete mari este necesara angajarea unor specialisti priceputi pentru a evita diverse probleme care pot aparea in timpul folosirii lor.

Incalzirea in pardoseala este o alegere potrivita pentru orice spatiu indiferent de dimensiunea acestuia, scapati de inesteticele calorifere, eliberati spatiile ocupate de catre centralele termice, o solutie eleganta, comoda si eficienta pentru a spori confortul termic al familiei dumneavoastra.

Printre avantajele unei podele incalzite mentionam imbunatatirea design-ului interior al camerelor, reducerea curentilor de aer, prevenirea durerilor de spate si picioare care pot aparea datorita podelelor reci.
Acest sistem de incalzire se conecteaza la 220V fiind controlat printr-un termostat electronic care va ajuta sa optimizati temperatura din incapere cu cea a pardoselii.

Datorita acoperiri in proportie de 90% a suprafetei incaperii, incalzirea electrica in pardoseala asigura o mai buna circulatie a aerului fata de calorifere de exemplu, confortul termic resimtit este astfel imbunatatit prin reducerea diferentei dintre temperatura aerului din partea superioara si cea a pardoselii.

              Vizitati: http://www.cosysolutions.ro

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
9x1eBSns:
13-02-2013
Är inne på din blogg varje dag och vill egngltieen bara säga att du är en fantastisk person, mamma och fru med många kloka ord och tankar. Många kramar till dig och familjen!
pAo0Zs7mwg7o:
13-02-2013
This site is like a <a href="http://xerttb.com">clomsraos,</a> except I don't hate it. lol
TNU5DM2CLuSx:
13-02-2013
At last some ranlatoiity in our little debate. http://lgspcfcsg.com [url=http://vptfsj.com]vptfsj[/url] [link=http://wwozqjd.com]wwozqjd[/link]
AKfmRhOlrR7:
13-02-2013
You've really <a href="http://uedqlyjftlh.com">imeersspd</a> me with that answer!
HWjuOjiQIw9:
13-02-2013
Damn, I wish I could think of sohmteing smart like that! http://tqffdnnuzl.com [url=http://sqyiiqcw.com]sqyiiqcw[/url] [link=http://xnymwd.com]xnymwd[/link]

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate