Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               30-08-2013| Postat de Ann

Costuri suplimentare ale inchirierii autoTocmai ti-ai inchiriat o super masina pe care doreai de mult sa o conduci, basca ai si gasit-o la un pret incredibil de mic, crezi ca este masina perfecta atat din punct de vedere al raportului calitate pret, este si suficient de incapatoare cat sa iti satisfaca nevoile in acest sens, si beneficiaza si de un consum destul de redus de carburant. Ei bine, da, chiar ai facut o afacere. Numai un singur lucru nu uita: termenii si conditiile contractului de inchiriere. Fii sigur ca stii exact care sunt costurile ascunse – caci, desigur, vei avea parte si de astfel de surprize, mai ales daca esti incepator la capitolul inchirieri de masini.

Cand vine vorba de costuri ascunse, acestea sunt mai degraba tot soiul de taxe legate de inchiriere, dar si servicii suplimentare, pe care poate ai fi tentat sa le consideri incluse in costul masinii. Desi in principiu, majoritatea companiilor sunt explicite in acet sens, exista si cazuri care anunta in oferta - mai ales in cazul rezervarilor online - costul de inchiriere fara TVA. Mentiunea este facuta, insa in subsolul paginii si de obicei este greu de observat, daca nu te uiti in mod deosebit dupa acest aspect. Taxele de aeroport – la fel ca si TVA-ul sunt greu de evitat. Desi, desigur, exista si firme care ofera acum inchirieri cu taxele de aeroport gratuite. Detalii suplimentare gasiti efectuand o cautare pentru masini de inchiriat Targu Mures.

Asigurarile – desi in general companiile rent a car includ in pretul de inchiriere si asigurarea obigatorie si asigurarea CASCO, exista si varianta in care clientul este nevoit sa plateasca o asigurare de furt sau accident, in cazul in care doreste sa paraseasca teritoriul tarii cu masina. Tot pentru calatoriile in afara tarii, este nevoie de imputernicire notariala – platita tot de client. De asemenea, nu exclud cazurile in care in oferta “promotionala” unele firme nu includ si costul asigurarilor, ci il adauga apoi la factura.
Serviciile sulimentare – chiar daca ai fi tentat sa crezi ca intr-o tara europeana o masina cu sistem GPS este un lucru obsinuit, realitatea este cu totul alta si mai bine intrebi inainte de a te pacali. De cele mai mute ori, firmele ofera sisteme GPS, desigur, insa contra cost, ca serviciu suplimentar. In aceeasi categorie, a servicilor suplimentare, se inscriu si scaunele de masina pentru copii, sau lanturile pentru zapada. Tot o taxa in plus, este si cea pentru sofer suplimentar, atunci cand se decide ca pe contractul de inchiriere sa fie trecuti mai multi soferi. In acest caz, toti ce trecuti pe contract vor trebui sa furnizeze actele cerute de firma de inchirieri.

Desi majoritatea firmelor de inchirieri auto solicita ca varsta minima a soferului sa fie de 21 de ani, exista si cazuri in care un sofer mai tanar de 25 de ani va trebui sa plateasca o taxa fixa, insotita de TVA pe zi. Aceasta se numeste “taxa de sofer tanar” si cu siguranta este una dintre marile surprize ale companiilor de inchirieri auto. Nu exista inca o taxa pe care sa o plateasca cei care au permis de conducere de mai putin de 12 luni, dar nu e timpul pierdut…

              Vizitati: http://www.rentacar-aeroport-targu-mures.ro/

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
zOcZ51srLXt:
30-08-2013
to us on the 2 times we7;#21&8ve had him here. Our model was interesting to him. It all takes time, but I can see it coming where the US small and urban farmer may be in a position of power to earn a good living.

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate