Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               --19.09.2013

Gpl-ul un carburant de viitorOdata cu cresterea pretului la benzina si motorina o importanta parte dintre posesorii de automobile au decis sa aleaga o varianta mai ieftina de carburant si mult mai ecologica, montandu-si o instalatie gpl pe masini.

Acest trend a pornit prima data de la taximetristi, care aveau nevoie de un carburant mai ieftin gpl-ul indeplinind aceste dorinte, dar trebuie specificat ca si in ceea ce priveste consumabilele ce tin de piese si accesorii gpl, tot soferii si posesorii de masini pe gaz au avut de castigat, acestea avand un pret mult mai rezonabil fata de consumabilele masinilor ce utilizeaza carburantul clasic.

Intr-o societate care se lupta sa mentina mediul mai curat si mai putin poluat, se pare ca, de viitor este gazul petrolier lichefiat, fiind un combustibil ce se obtine la un pret relativ scazut dovadata si pretul sau de vanzare care este unul accesibil.
Deoarece nu foloseste benzen sau sulf ori alte substante de natura cancerigena, gazul lichefiat se amesteca mult mai usor in aer, fiind mai putin poluant in comparatie cu benzina sau motorina care au o emisie de noxe mult mai ridicata.
In ciuda a ceea ce se crede instalatia de alimentare cu gpl este una mult mai sigura decat alimentarea pe benzina deoarece, in cazul ruperii unei conducte de caz in mod accidental alimentarea se opreste in mod automat.

              Sursa: Ann

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
0 comentarii

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate