Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               24-09-2013| Postat de Ann

Cazare ieftina in zona UniriiVrei sa te cazezi in Bucuresti insa preturile de la hoteluri ti se par mult prea ridicate? Crezi ca daca vei plati mai putin trebuie neaparat sa te multumesti cu conditii minime de confort? Ne bucuram sa te anuntam ca problema aceasta nu va mai exista pentru cei ce viziteaza Bucurestiul. Stim cu totii ca o noapte de cazare in capitala poate avea preturi desul de ridicate, si acestea cresc tot mai mult cu cat hotelul se afla mai aproape de centrul orasului. Dar asta nu trebuie sa te sperie.

Daca vrei sa ai parte de cazare ieftina in zona Unirii, AVE Hotel Unirii Vila Parlament este solutia perfecta pentru mica ta dilema. Acesta se afla la doar 200 de metri de Casa Poporului si de noua Catedrala a Neamului, in apropierea metroului si a Centrului Istoric-Vechi. Astfel, orcarui client care se cazeaza la Vila Parlament ii va fi foarte usor sa se deplaseze oriunde in oras, iar principalele obiective turistice sunt foarte aproape.
Revenind la ideea principala, preturile reprezinta un adevarat avantaj pentru cei care hotarasc sa calce pragul acestui hotel. Camerele au preturi prietenoase fie ca sunt pentru o singura persoana, pentru un cuplu sau pentru o gasca de prieteni. Ai posibilitatea chiar de a alege un apartament in cazul in care calatoresti cu familia. Toate acestea vor avea preturi mici comparativ cu calitatea servirii si dotarile camerelor. Vei dispune de camere spatioase decorate in stil mediteranean, de televizor LCD, baie cu jacuzzi, aer conditionat, minibucatarie utilata complet, internet Wi-fi. Toate acestea pentru ca tu sa te simti comod si binevenit. Vrem sa te simti ca acasa.
Asadar daca doresti cea mai buna si mai ieftina cazare in zona Unirii, nu trebuie decat sa iti faci repede o rezervare online sau prin intermediul telefonului la AVE Hotel Vila Parlament.

              Vizitati: http://

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
0 comentarii

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate