Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               01-10-2013| Postat de Ciprian

Directoarele web si importanta acestoraIn cadrul procesului SEO un pas important este inscrierea site-ului in directoare web. Cu ce te ajuta asta? Te ajuta sa iti promovezi site-ul si sa iti cresti numarul de vizualizari. Cum se intampla asta?

Foarte simplu. Ideea este, aceea ca, in momentul in care iti incluzi site-ul intr-un director web, se creeaza linkuri catre site-ul tau si cu cat ai mai multe linkuri, cu atat ai sa ai sansa sa directionezi cat mai mult trafic catre site-ul tau, crescandu-ti astfel rank-ul cat si beneficiile materiale. Invatam de mici, ca cel mai bine este sa iti pui ouale in cat mai multe cosuri, nu sa le pui pe toate in acelasi, pentru ca miza este prea mare.

E o lectie pe care multi dintre noi o uita, mult prea repede odata ce incepem propriile afaceri sau pur si simplu avem ceva capital la dispozitie. Ceea ce poti si tu sa faci, in loc sa te complaci si sa uiti aceste detalii semnificative este sa iti inscri site-ul in cat mai multe directoare web, pentru a genera cat mai multe linkuri si ele, la randul lor, sa iti genereze veniturile suplimentare si succesul cautat.

Ceea ce nu trebuie sa uiti, in schimb, este ca, la indexare, mai ai un pas foarte important de facut. Pasul este acela de a alege cu foarte mare atentie cuvintele cheie. Cuvintele cheie sunt cele care vor ajunge in definitiv in indexul directorului si iti vor defini site-ul. Ele sunt ca numele si prenumele lui si tot ceea ce poti incerca este sa faci acest nume, celebru, asigurandu-te ca este prezent in cat mai multe locuri posibile.

Asadar, trebuie sa iti inscrii site-ul in, nu unul ci cat mai multe directoare web, sa ai grija la cuvintele cheie si sa lucrezi la continut continuu. Si altceva? Pai, ar ajuta daca il inscrii, daca e posibil, intr-un director specializat in loc de unul generalist pentru ca, asa va fi mult mai usor de gasit, mai accesibil, dar pana si acolo trebuie sa ai grija la categorii, pentru ca ar fi bine sa corespunda cu continutul.

              Vizitati: http://

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
0 comentarii

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate