Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               08-10-2013

Masa copiilor la botezInca de la venirea pe lume a bebelusului, parintii fac planuri de tot felul, de la ce educatie sa ii ofere celui mic pana la varsta la care ei ar fi de acord sa se casatoreasca. Insa poate cele mai palpabile si mai realiste sunt planurile legate de botezul copilului, care va avea loc in doar cateva luni. Cu siguranta ca alaturi de adulti, va exista la botezul celui mic si nelipsita, dar atat de atipica si draguta masa a copiilor.

Sigur ca va fi greu sa ii faci pe toti sa se simta la fel de bine, mai ales daca sunt de varste foarte diferite, insa cu putin efort vei avea parte de o petrecere reusita si pentru pitci, nu doar pentru adulti. In primul rand va trebui sa te gandesti la o serie de articole party, cu care sa faci masa copiilor mai atractiva, astfel incat acestia sa renunte la a sta agatati de parinti. Cateva idei ar fi farfuriile si paharele cu personaje de desen animat, atat pentru fetite cat si pentru baietei sau cu o tema neutra (vezi Mickey Mouse sau Tom si Jerry). De asemenea, daca gasiti unele calitative puteti opta si pentru tacamuri speciale pentru copii. Pentru partea de animatie se pot alege baloane, si ele cu personaje dragi copiilor (diferite de cele cu "La multi ani" sau cu numele bebelusului botezat, cu care este decorata locatia aleasa pentru botez), coifuri, bandane de pirati sau coronite, masti, confetti sau pinatele americane, mai nou adoptate si la petrecerile de pe la noi, dar si nelipsitele trompete sau suflatori.

In alta ordine de idei, asa cum adultii gasesc pe masa, in dreptul fiecaruia, marturii oferite de parinti oaspetilor la botez, la fel si cei mici pot primi mici atentii, pregatite dinainte si ambalate in pungi speciale pentru party.

              Sursa: Ann

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
0 comentarii

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate