Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               18-11-2013| Postat de Esther

La ce riscuri te supui daca circuli cu un autovehicul fara asigurareAsigurarile, din cate stim sunt obligatorii, RCA-ul cel putin, nu are un pret atat de mare si nu trebuie sa lipseasca din dotarea autovehicului atunci cand porniti la drum. Puteti sa va interesati de tarife RCA convenabile pentru perioada necesara in care doriti sa circulati si astfel sa evitati problemele. Sanctiunile sunt pe masura si iata ce risti daca esti prins ca circuli cu un autovehicul fara RCA:
 • vehiculul tau poate sa fie radiat din circulatie
 • poti sa primesti o amenda de la 1000 de lei pana la 2000 de lei
 • iti poate fi retinut certificatul de inmatriculare al vehiculului
 • placutele ce au numerele de inmatriculare ale vehicului de asemenea pot fi retinute
 • atunci cand iti este retinut certificatul de inmatriculare politistul iti va da o dovada ce il va inlocui, insa tu nu vei mai avea dreptul sa circuli
 • daca in timp de 30 de zile nu faci dovada platii asigurarii din momentul constatarii si desigur cat si plata amenzii sau a sanctiunii prevazute, asa cum am precizat, autovehiculul tau poate sa fie radiat din circulatie.

  Inainte de a va face insa o asigurare trebuie sa faceti clar diferenta intre RCA si CASCO, deoarece CASCO este facultativa si nu asigura ceea ce impune rca-ul.
  In cazul in care nu dispuneti de bani ca sa va platiti o asigurare rca, cel mai indicat este sa nu plecati la drum. Din cate ati observat va puteti trezi si cu o amenda deloc neglijabila si cu certificatul de inmatriculare suspendat si in cele din urma, daca nu va achitati amenda, cat si suma corespondenta asigurarii in termen de 30 de zile, puteti sa va treziti cu masina radiata. In cazul in care nici macar nu este pe numele dvs. autovehiculul atunci e si mai rau, caci o puteti pierde definitiv. Puteti apela la asigurarile rca online, de care veti putea dispune in 3 ore, in functie de locatia dvs sau maxim 72 de ore.

 •               Vizitati: http://www.oferta-rca.ro

  Nume
  Email
  Introduceti codul din imagine


  Comentarii:
  0 comentarii

  Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate