Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               25-11-2013| Postat de Esther

Uleiul de trandafiri si avantajele folosirii acestuia



Atunci cand ne gandim la uleiul de trandafiri cu siguranta aroma acestuia ne invaluie simturile inainte de toate sau cel putin amintirea ei, ideea principala ce ramane in urma unui parfum fiind primordiala. Totusi, pentru ce putem sa folosim ulei de trandafiri si la ce ne ajuta acesta, par sa fie intrebari pe care ni le punem mai rar.

Uleiul de trandafir pare sa aiba calitati terapeutice foarte importante, este un bun cicatrizant si are un parfum rar si fin. Esenta de trandafir nu numai ca este fermecatoare, dar ajuta si la regenerarea de nivel cutanat si parfumul este imbietor, avand la baza florile de trandafir. Chiar daca nu este mentionat, foarte multe parfumuri de prestigiu au in componenta macar intr-o mica cantitate, ulei de trandafir, esential, rafinat si care ii da un miros aparte parfumului. Uleiul esential de trandafir este folosit foarte mult in aromaterapie, mai ales pentru ca ofera persoanei sau persoanelor in cauza o incarcatura speciala de valoare energetica, ajuta oamenii sa isi gaseasca echilibrul si armonia launtrica. Pe site-ul nostru veti gasi produse care au la baza uleiul esential de trandafir, in categoria Regina Floris, Rose Oil of Bulgaria, care va vor oferi rezultate de exceptie si o stare incredibila. Uleiul de trandafir esential este obtinut prin intermediul distilarii cu abur insa numai din petalele culese proaspat, ceea ce da un plus de avantaje produselor noastre cosmetice bio. Se spune ca trandafirul este reprezentantul puterii insa inainte de toate el reprezinta feminitatea, dragostea, frumosul, cat si virtutile reprezentantelor sexului frumos.

Avand in vedere ca produsele noastre au la baza numai trandafirii din Damasc, asa numita specie cultivata in Valea Trandafirilor si gama de produse Regina Floris este bazata tot pe extractiile din cadrul aceleiasi plante, deci uleiul esential de trandafir din Damasc. Acesta este cunoscut ca avand o esenta aparte si o calitate speciala fata de restul trandafirilor, ceea ce il fac sa devina unic, insa unicitatea sa se remarce si prin costul productiei.

              Vizitati: http://www.rose-of-bulgaria.ro

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
rJPq7Mx6h:
25-11-2013
Hey, you're the goto exretp. Thanks for hanging out here.
ht2PCMfGgo:
25-11-2013
Ah, i see. Well thta's not too tricky at all!" http://rfucyrh.com [url=http://drerlyqamiq.com]drerlyqamiq[/url] [link=http://dqrain.com]dqrain[/link]

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate