Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               03-12-2013| Postat de Ann

Utilitatea tigarii electroniceDespre beneficiile tigarilor electronice s-au spus multe, fie in raport cu siguranta lor pentru sanatate, fie in raport cu reducerile de buget pe care le aduc in fiecare luna la economiile familiei, sau in raport cu beneficiile pe care le aduc in incercarile de a renunta la fumat. Toate aceste subiecte au fost dezbatute, teorii intregi despre tigari electronice au fost pe rand enuntate, apoi atacate cu argumente mai mult sau mai putin relevante, au fost desfiintate si apoi readuse la nivel de adevar… Cu toate acestea, un singur aspect este cert si nu poate fi atacat niciodata: utilitatea tigarilor electronice in situatii in care un fumator inrait s-ar simti inconfortabil si ar deveni incet, incet iritat.

Iata cateva dintre aceste situatii, din care orice fumator poate fi usor salvat, cu doar cateva rezerve de elichide si cateva baterii:
 • In avion. Mai ales in cazul unei calatorii foarte lungi, cel mai mare cosmar al fumatorilor inraiti ia sfarsit odata cu tigara electronica. E drept ca exista companii aeriene care au interzis pana si folosirea tigarilor electronice in incinta avionului, insa in Romania inca suntem “in siguranta” din acest punct de vedere.
 • In spital. Cu precadere daca este vorba despre afectiuni care nu au legatura cu organele interne (caz in care fumatul este strict interzis), tigara electronica poate fi o adevarata binecuvantare pentru o persoana cu un picior imobilizat, de pilda, sau care nu se poate misca din alte motive.
 • Intr-o cabana izolata, la munte, unde nu se comercializeaza tigari, iar distanta sau conditiile meteo nefavorabile impiedica deplasarea cu usurinta pana la primul punct de vanzare.
 • In benzinarie. Ideala pentru clienti, dar mai ales pentru angajatii care lucreaza in benzinarii si care in acest fel nu pun in pericol siguranta nimanui prin aprinderea unei tigari clasice.
 •               Vizitati: http://www.euvapez.ro

  Nume
  Email
  Introduceti codul din imagine


  Comentarii:
  0 comentarii

  Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate