Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               22-12-2013| Postat de Ann

Imbracamintea outdoor - cum o alegem?Cand iti petreci timpul in aer liber, este important sa iti alegi corect hainele. De ce? Alegerile proaste de imbracaminte pot duce adesea la disconfort extrem si iti pot ruina orice activitate intreprinsa. Si pentru ca exista o multime de variabile pe care trebuie sa le iei in considerare pentru a te imbraca in mod corespunzator activitatii desfasurate in aer liber, este important sa iei in calcul si o serie de factori pentru a beneficia de confort si mai ales pentru a te putea bucura de ceea ce faci. Despre ce este vorba?

Vremea
Cel mai important factor pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand alegi imbracaminte outdoor este vremea. Atunci cand se planifica o vacanta, asigura-te de starea vremii locale si de conditiile meteorologice comune pentru sezonul in curs. Atunci cand vizitezi o zona care este predispusa ploilor este prudent sa impachetezi si cateva pelerine de ploaie. Atunci cand vizitezi o zona cu un climat uscat, pastrarea unei temperaturi optime pentru corp este esentiala.

O regula importanta este de a alege haine care sa se potriveasca climatului si sa adaugi totodata cateva elemente suplimentare, care sa se potriveasca extremelor de sezon, rece sau cald, pentru acea regiune.

Tipuri de activitati planificate
Urmatorul factor pe care trebuie sa il iei in considerare este tipul de activitati pe care le vei efectua. De exemplu, daca alegi calaria ca prioritate, asigura-te ca impachetezi cel putin o pereche de pantaloni si cizme adecvate. In schimb, atunci cand vrei sa escaladezi muntii, asigura-te ca ti-ai luat ghete potrivite si restul de echipament adecvat.

Materialele pentru imbracaminte
Imbracaminte pentru timpul petrecut in aer liber vine intr-o mare varietate de materiale, fiecare conceput pentru scopuri diferite. Si, in timp ce fiecare companie de imbracaminte se va referi la elementele sale, cu nume diferite de marca comerciala, exista unele elemente de baza, universale, pe care trebuie sa le iei in considerare.

Cand calatoresti in regiuni mai reci, de exemplu, lana ofera o buna caldura si este frecvent utilizata. O alta alegere la fel de buna pentru articole de imbracaminte outdoor pentru vreme rece ar fi jachetele impermeabile, dar bine captusite, si bocancii, deoarece acestea au tendinta de a pastra cel mai bine caldura.

In regiunile mai reci, este de asemenea extrem de important sa imbraci mai multe straturi de haine. Chiar daca temperatura aerului este scazuta, activitatile in aer liber inca provoaca sudoare si sudoarea poate provoca hipotermie in situatii de vreme rece. Aminteste-ti ca este mai usor sa dai jos un strat daca te-ai supraincalzit, dar in cazul in care te confrunti cu conditii mai reci decat cele la care te-ai asteptat, lipsa de imbracaminte in plus poate insemna o greseala costisitoare.

              Vizitati: http://www.camping-outdoor.ro

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
Popescu:
22-12-2013
Foarte bine gindit dar linkul din articol este gresit. www.camping-outdoor.ro

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate