Director web

cu site-uri si articole
   Articole       Adauga link       Adauga Articole       Recomandari       Contact   
               26-02-2014| Postat de Ann

Maldive - vacanta de vis in ParadisDaca ceea ce iti doresti este o vacanta de relaxare 100%, o vacanta in care sa te cufunzi in atmosfera unei lumi despre care pur si simplu nu credeai ca exista si nu iti imaginai ca poate fi chiar asa cum o vezi in poze… atunci Maldive este destinatia ideala. Cu o apa de un albastru incredibil, uneori de un turcoaz de vis, si o plaja alba nesfarsita, cu atoluri de vis si resorturi de lux, Maldive este cu siguranta destinatia de top in ceea ce priveste delectarea, luxul si visarea.

Tot ce trebuie sa faci ca sa ajungi sa traiesti vacanta de vis - din care nu vei mai dori sa te intorci acasa - este sa iti iei biletele de la Booktravel, si mai exact de pe agentie-turism-timisoara.ro, si sa astepti cuminte sa vina ziua Z in care te vei imbarca catre coltul de Rai la care ravnesti de atata timp. Odata ajuns acolo, nu trebuie decat sa te lasi purtat fie cu salupa fie cu hidroavionul catre atolul pentru care ai optat din pachetele agentiei timisorene si sa te lasi dus de val traind cele mai frumoase 7 nopti din viata ta in ceea ce cu adevarat este o insula din Paradis.

Ce nu vei intalni intr-un sejur Maldive? Nu vei gasi aglomeratia de pe plajele europene, nu vei gasi fitele din statiunile de lux cunoscute tuturor, nu vei gasi mediul poluat de pe continent, nu vei gasi in general cluburi zgomotoase… Tot ce vei gasi va fi relaxare pentru intreaga familie, locatii de distractie pentru copii, plimbari cu iahtul si bai in mijlocul oceanului, recifuri de corali pe care vei putea sa le explorezi, si in rest.. liniste, ocean si nisip cat vezi cu ochii. Iar daca vrei sa vezi cum traiesc locuitorii din Maldive nu ai decat sa optezi pentru o excursie locala si vei face o incursiune mai mult decat interesanta in stilul de viata de pe insulele populate din vecinatate, cum ar fi Himmafushi sau in capitala Male.

              Vizitati: http://www.agentie-turism-timisoara.ro

Nume
Email
Introduceti codul din imagine


Comentarii:
0 comentarii

Copyright © 2009 - 2013 Toate Drepturile Rezervate