Cum ma ajuta pe mine Facebook

In ziua de azi parca daca nu ai Facebook nici macar nu mai existi. Eu sincer nu am facebook si totusi exist. De ce zic “cum ma ajuta pe mine facebook?” ?!
Pai in primul rand pentru ca intr-adevar aduce si acest canal de socializare un anumit aport in viata mea si sincer ma simt chiar diferit si cu mult mai special fata de cei care detin deja o pagina de facebook si un profil in toata regula. Iata cum ma ajuta pe mine facebook in viata de zi cu:

* ma simt unic in grupul meu de prieteni (cand iesim la o bere si mai aud de la unu si de la altu ce a vazut pe facebook, eu nu am ce discuta, pentru ca nu am vazut nimic – asa ma simt in centrul atentiei ca cineva sau chiar toti trebuie sa imi explice)
* simt ca traiesc – spre deosebire de cei din jurul meu care toata ziua ii aud numai cu Facebook in sus si Facebook in jos, care isi petrec cel putin 80% din zi online si neaparat pe facebook, eu chiar am o viata. Adica prefer sa citesc o carte cu coperti si pagini numerotate de la 1 la 4 – 5 sute decat “o carte cu fete”…
Si desigur prefer sa ies afara sa caut rame in pamant decat sa imi fac ferma pe calculator sau sa hranesc animale virtuale. Si daca tot veni vorba de animale, mai bine ma zgarii cu motanul Danila ce nu-mi da pace, decat cu toate fiintele fantastice ce le gasesti pe net.
Un alt fel in care ma ajuta faptul ca nu am Facebook – sunt un optimist !

Au fost facute reale studii care atesta faptul ca oamenii care detin un cont de facebook se deprima mai des, au o atitudine negativista si desigur traiesc dupa principiul “sa moara si capra vecinului”.
Asa ca fratilor “please don’t facebook me” la urmatoarea intalnire!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>