Tabloul personalizat – cadoul ideal

tablouri-cavansOdata cu apropierea sarbatorilor de iarna, fiecare dintre noi se pregateste sa porneasca din nou intr-o cursa nebuneasca pentru gasirea cadourilor perfecte. Vom avea aceleasi dileme din fiecare an si aceleasi momente de blocaj in care nimic nu va parea macar pe aproape de cadoul ideal… Pentru toate aceste situatii, echipa Artmaniacs are solutia perfecta pentru cadouri inedite, cu stil: tablourile canvas personalizate. Iata cum poti aduce zambetul pe buzele celor mai apropiati oameni din viata ta, facand nimic mai mult decat sa trimiti cateva poze la adresa de email a celor de la artmaniacs.ro, si asteptand apoi ca echipa de profesionisti sa isi faca treaba, asa cum stiu ei mai bine.

Pentru sot/sotie – cadoul ideal de Craciun pentru partenerul de viata ar putea fi un colaj de imagini de cuplu sub forma de tablou canvas, sau pentru si mai mult efect, o poza foarte reusita a voastra impreuna (poate fi o imagine de la nunta, daca este vorba depse un cuplu casatorit), sub forma de tablouri Mulicanvas.

Pentru copil – ii puteti face un cadou special, decorandu-i camera cu cateva tablouri canvas speciale, fie ca este vorba despre teme si ilustratii colorate, fie ca este vorba despre tablouri canvas personalizate, cu poze ale parintilor, ale fratilor mai mari eventual, sau chiar ale sale in diferite momente.

Pentru parinti – nu exista bucurie mai mare pentru parinti decat sa isi simta mai aproape copiii, si eventual nepotii, pe care niciodata nu ii pot vedea atat de des pe cat si-ar dori… Pentru acestia, un cadou de suflet ar fi un tablou canvas cu un colaj de dimensiuni mari format din poze de familie.

Pentru prieteni – cadouri ideale sunt fie tablourile canvas personalizate cu momente inedite din viata prietenilor, sau Canvas Words cu mesaje simbolice sau dedicate lor in mod special, dar si tablourile canvas decorative. Din multitudinea acestora din urma, veti putea alege tema care credeti ca va fi cea mai apropiata gustului celor carora le faceti darul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>